Joanne’s Kitchen

As usual we post our work with quite big delay.
This time it is Joanne’s kitchen.
After years away from their beautiful home at Hartbeespoort they decided to renovate it and move and make it their home again.

Joanne and her husband Chris were easy clients.
They came to our office, explained in few words what do they need, sent us later the drawings and few weeks later we were busy installing their kitchen and bookcase.
The kitchen side is part of the lounge area, and Joanne’s idea was to connect the two, and create an area where the TV, the books, the wine and the food are so close that no time need to be wasted between the enjoyments.
The small scullery naturally connects with the kitchen, adding some extra space and making it easy to move from the excitement to the boredom.

Joanne and Chris chose dove blue color for their kitchen and bookcase as well for the scullery, with light colored bamboo counter tops. There was no better choice to compliment the style and the existing furniture.

With all that said, we think that we did pretty good job in Joanne’s house.
We hope that they enjoy it and have many, many, many exiting days with their grand children and many, many bottles of wine with their family and friends.

Here are few photos from Joanne and Chris house:

Share the Love...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInPrint this pageEmail this to someone
Post Tagged with , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *